Advertorial

Of je nu in de bouw, infra of engineering werkt, je weet dat goede informatie de sleutel is tot een succesvol project. Met Street Smart van Cyclomedia meet je hoogtes, oppervlaktes, afstanden en hellingen tot op de centimeter nauwkeurig, gewoon vanachter je bureau. Hiermee zet Cyclomedia een nieuwe standaard in digitale ondersteuning voor de bouwsector, waarmee professionals efficiënter en nauwkeuriger kunnen werken.


Wat biedt deze oplossing?

Het platform geeft toegang tot actuele 360-graden panoramische beelden en LiDAR-data van Nederland. Dit maakt het mogelijk om je projecten nauwkeurig in de werkelijke omgeving te visualiseren, zonder dat je fysiek naar de locatie hoeft te gaan. Zo krijg je een helder beeld van hoe je ontwerp past in de bestaande situatie. Daarnaast kunnen betrokken partijen, zoals collega’s en opdrachtgevers, eenvoudig op één lijn worden gebracht. Dit vermindert misverstanden en voorkomt kostbare aanpassingen tijdens de bouw.


Efficiënte werkvoorbereiding

Een van de belangrijkste voordelen van het platform is de tijdsbesparing die het biedt. Vanuit je kantoor kun je de projectlocatie in detail verkennen en analyseren, zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn. Dit betekent dat je altijd beschikt over de meest actuele data en geen details mist, wat essentieel is voor een grondige werkvoorbereiding. Het vermindert ook het aantal fysieke verplaatsingen, wat bijdraagt aan duurzamer werken.

Ook bij aanbestedingen biedt deze technologie grote voordelen. Dankzij de gedetailleerde informatie over de projectlocatie kun je nauwkeuriger offertes opstellen en beter inspelen op de eisen van de opdrachtgever, wat je kansen op succes aanzienlijk vergroot.



Probeer Street Smart nu vier weken gratis

Cyclomedia biedt bouwprofessionals de kans om Street Smart vier weken gratis uit te proberen. Tijdens deze proefperiode krijg je de mogelijkheid om alle functies te verkennen, van het visualiseren van je ontwerp tot het analyseren van locatiegegevens. Je zult snel merken hoe het platform je helpt om projecten sneller en efficiënter te realiseren.


Slimmer bouwen met Street Smart 

Of je nu aan de start staat van een grootschalig bouwproject of bezig bent met de afronding van een aanbesteding, dit platform biedt je de digitale inzichten die je nodig hebt. Het stelt je in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen en je projecten soepeler en duurzamer uit te voeren.

Ontdek de voordelen van Street Smart door het nu vier weken gratis uit te proberen. Bezoek www.cyclomedia.com voor meer informatie en om je proefperiode te starten.

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.