Welkom bij het grootste ingenieursplatform van Nederland.

De Ingenieur, uitgegeven door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI), is hét special interest-magazine over technologie voor iedereen met een passie voor techniek en tevens het grootste online ingenieursplatform van Nederland. Dit platform biedt dagelijks een vers aanbod van nieuws, filmpjes, interactieve dossiers, opinie en maakt een koppeling naar vacatures en KIVI-activiteiten.

Nieuw: De Ingenieur Storytelling

In de huidige, oververhitte arbeidsmarkt wordt talent overspoeld met opties. Hoe val je als werkgever op tussen al het aanbod aan banen? Storytelling kan je helpen om een aantrekkelijk en krachtig werkgeversmerk te bouwen. Jouw employer brand, het verhaal van je bedrijf, dat wordt verteld op je website, op social media en op het platform van De Ingenieur. Wij spreken met onze leden over de beleving tijdens het sollicitatieproces. Een van hen zei: “Sommige bedrijven springen er voor mij direct uit als potentiële werkgever. Als je in een artikel leest over de ervaring van hun ingenieurs bij hun werkgever, kun je bijna voelen hoe leuk en betekenisvol het is om er te werken. Ik was helemaal niet opzoek naar een andere baan, maar wist ook niet dat dit bedrijf zo zou aansluiten bij mijn eigen mentaliteit en dat het zo innovatief was.” Zou het niet geweldig zijn als mensen zo dachten over jouw bedrijf? De Ingenieur Storytelling kan je daarbij helpen. De onafhankelijke redactie van De Ingenieur brengt jouw bedrijfscultuur en missie op papier en het scherm tot leven. Zonder door een roze bril bril te kijken, om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen. Deze bedrijven gingen u voor en merken dat ze sollicitanten aantrekken die beter bij de bedrijfscultuur passen dan voorheen. 

Voor informatie over adverteren middels off - en online (arbeids) campagnes, de digitale nieuwsbrief en in het technologiemagazine De Ingenieur, kunt u contact opnemen met:

 

 

Celina van de Bank
celina.vandenbank@kivi.nl 
T 070 - 3919 884

  Afbeeldingsresultaat voor twitter logo


  om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief van De Ingenieur.

 

  voor de Mediakit 2021